Sund Business Privat

Jeg er fra 1963 har det meste af mit liv boet i Løsning mellem Vejle og Horsens, dog med en afstikker til Odense. Idag bor vi i Hedensted tæt på golfbanen.

Selv om arbejde og videreuddannelse altid har fyldt meget, lægger jeg vægt på at have et velfungerende familieliv, hvor der er tid til både min kone og at følge børnene tæt i deres liv.

I mit professionelle liv har jeg en meget ligetil og jysk tilgang til omgangen med andre mennesker, og den uformelle og humoristiske facon går igen i min øvrige tilværelse.  Det høje tempo går nok også igen i min aktive fritid.

Familie 

I 35 år har jeg haft Mette ved min side. Det har krævet udholdenhed, overbærenhed og fleksibilitet fra hendes side, men jeg må have gjort mig fortjent til fortsat at nyde privilegiet at være hendes mand.

Vi har tre børn, to sønner og en pige. Begge drenge er aktive fodboldspillere, og deres far havde gerne set dem på landsholdet. Indtil videre spiller drengene i Hedensted. De har begge fået øje for livets andre sider, fester og damer, hvilket ikke ligger langt fra den måde, deres far i sin tid prioriterede på. Ellers er de nogle berejste drenge, i 2019 besteg vi Kilimanjaro sammen, hvorefter de rejste rundt i Asien, noget der giver hård på brystet i deres fremtidige virke.

I fremtiden håber jeg børnene vil tage business seriøst. Jeppe er allerede inde i Sundbusiness og er idag direktør for Vally-Matic. Så jeg er startet med at få mine børn ind i aktiviteterne.

Vi har også en ung dame der elsker at synge (hendes far er hendes største fan). Ud over at dyrke sunde fritidsinteresser er hun en livlig dame, der formår at holde sine forældre unge, og hendes evner til at overtale udfoldes især over for faderen – ofte med held.

Selv om jeg altid har været meget aktiv, har der været tid til at træne drengene i fodbold, følge lillesøster i hendes aktiviteter og være med i deres liv. 

Som familie har vi været på mange dejlige ferie i tidens løb. Jeg håber, at vi i fremtiden kan få tid til at se alle de fantastiske steder i verden, hvor jeg har været forretningsmæssigt i årenes løb. 

Fritid

Jeg er tidligere fodboldspiller, har spillet næsten 300 kampe for vores lokale fodboldklub og derudover tre år for Næsbys førstehold. Desværre blev den aktive karriere i 2009 stoppet af et sprunget korsbånd.

Jeg har altid været aktiv og holdt mig i form ved mange forskellige sportsgrene - fodbold, håndbold, svømning, badminton, tennis, løb - mange halvmaraton og et enkelt hel maraton – samt cykling. Men efterhånden som kroppen bliver slidt, må der findes på nye sportsgrene.

Den store fritidsinteresse er nu golf, men formen holder også ved lige med svømning, løb, mountainbike, fitness, og så har jeg købt en racercykel. Så undskyldningerne for ikke at komme i form er små.

Vi har restaureret et sommerhus i Juelsminde, og vi har lige købt et nyt hus i Malaga, der desværre først er færdig i 2022.  Så vi skal i fremtiden finde tid til endnu flere ferier og ikke mindst nogle længere ophold i vores nye hus i Malaga.

Vi er begyndt at tage på nogle mere eksosiste og udfordrende ture. I 2015 var vi på en safaritur til Kenya. Og i 2019 bested drengene og jeg Kilimanjaro. Se endvidere under velgørenhed.

Calahonda

I 2015 købte vi en lejlighed i Calahonda (Malaga), men solgte lejligehden i 2019, men er så glade for Malaga og området, at vi netop har købt et nyt hus, der desværre ikke er færdig før 2022, men derefter vil få mange dejlige lange turer til det solrige Malaga.

Der vil senere komme yderligere information. Men klik på nedenfornævnte. Der skal en kode til, men den kan i få af undertegnede.

Lejlighed i Calahonda, Spanien - klik her

bubble